Tuesday, June 3, 2014

animoto

animoto ni boleh edit video gempak gile. kalau nak free tutorial pegi link www.animoto.com. best gile ar. tapi kene sign up dulu. just simple sign up. lepas dah teroka dalam die create la something there.

video die 30 saat je free... so korang download lah video tuh and then edit masuk dekat video yang korang wat. ok. kalau nak download mesti ade real player dekat lappy korang real player ni die ade set untuk download video. bile kite sentuh je cursor dekat video nanti ade button keluar atas vid tu tulis "download this video" just click. so untunglah lappy yang dah sedia ade real player tuh. hik3 macam lappy saya.

antara contoh video yang saya edit.

video



blablabalala.. ok dah tu je.

 


nak comment tekan domo