Thursday, December 30, 2010

tutor-tutor~tgk link ini

woh.. hari itu hujan lebat.. sejuknye. mase dalam kereta.. sejuk-sejuk ni mesti ngantok dan bosan.. jadi aku snap la gamba<




tangkap sendiri


salam.. ramai yang masih baru di dunia blog ini. begitu juga ak. jadi, ak nak promote link-link yang patut kamo buka dan lihat mcm mane tuan blog itu membina blog diorng..


testing gamba..





cik epal (penyampaian die bagus sangat)



ben ashaari (banyak contest korg leh join)



ytazzi (perkembangan semasa)



intanurulfateha (good widget)



ryna (gosip2)



kak rieyana rynn (maju)



ok... jangan lupa buka belog2 yang disarankan.. buka-buka.. ta rugi.. janji rajin ok
jom layan girl's generation...







wa O_O nak jadi macam diorang!!

Cik Aenn Punya AWARD

emm.. terima kasih buat cik fatin, kwan saya di bunia blog ni yang tag saya... cayang kamoo..
mcam biasalah ade banyk soalan kene jawab.. 10 soalan hari ini...
taraaa




1. Sila beritahu nama penuh kamu. Tak kisah lah sampai datuk , moyang kamu tuu .~

Hanisah bt. Mohd Nasaruddin~ sudah..




2. Kamu suka warna pink ta?

emm.. kurang suka.. tapi kalau ta da pilihan suka aja




3. kalau kamu ditakdirkan bertemu dengan si taggie ini apa kamu nak cakap dengan die?

belanja saya makan pizza boleh?? huhu




4.siapa paling comel Maher Zain atau kamu?

dua-dua tidak!!




5.mane ag sedap, kek atau aiskrim?

aiskrim!! sbb murah sikit dari kek.. 20 sen pun dah dapt.. nyam2 sedaap!



6.Bila tarikh lahir si pemberi taggie ini? (kalau kamu ingat kamu memng hebat!)

2 march, 1994 cik fatin..., owner award 28.dic,1994



7.Ain Masarah sapa kah die?

manusia lah!



8.ceritakan sejarah kamu membuat belog.ikut la sampai perenggan pon.

fuhh.. mula-mula main tekan je.. seklai jumpa la blogspot.. sbb tulah msih bru.. bru bulan 8 buat..tunjuk ajar ya!

9.Apabila hari jadi kamu, kamu nak saya (si pemberi taggie ini), beri apa pada kamu?

beri banglo sebijik bole?

10.taggie ini ada sepuluh soalan jadi wajib tag 10 orang!

kak reyana

one

tirah nisa

inani

vanila

ok 5 orang ni je..... x leh lagi 5...




OK BUAT cik fatin >teddy bear... kalau bolah bak bg ni kat awak...