Thursday, December 30, 2010

tutor-tutor~tgk link ini

woh.. hari itu hujan lebat.. sejuknye. mase dalam kereta.. sejuk-sejuk ni mesti ngantok dan bosan.. jadi aku snap la gamba<




tangkap sendiri


salam.. ramai yang masih baru di dunia blog ini. begitu juga ak. jadi, ak nak promote link-link yang patut kamo buka dan lihat mcm mane tuan blog itu membina blog diorng..


testing gamba..





cik epal (penyampaian die bagus sangat)



ben ashaari (banyak contest korg leh join)



ytazzi (perkembangan semasa)



intanurulfateha (good widget)



ryna (gosip2)



kak rieyana rynn (maju)



ok... jangan lupa buka belog2 yang disarankan.. buka-buka.. ta rugi.. janji rajin ok
jom layan girl's generation...







wa O_O nak jadi macam diorang!!

Cik Aenn Punya AWARD

emm.. terima kasih buat cik fatin, kwan saya di bunia blog ni yang tag saya... cayang kamoo..
mcam biasalah ade banyk soalan kene jawab.. 10 soalan hari ini...
taraaa




1. Sila beritahu nama penuh kamu. Tak kisah lah sampai datuk , moyang kamu tuu .~

Hanisah bt. Mohd Nasaruddin~ sudah..




2. Kamu suka warna pink ta?

emm.. kurang suka.. tapi kalau ta da pilihan suka aja




3. kalau kamu ditakdirkan bertemu dengan si taggie ini apa kamu nak cakap dengan die?

belanja saya makan pizza boleh?? huhu




4.siapa paling comel Maher Zain atau kamu?

dua-dua tidak!!




5.mane ag sedap, kek atau aiskrim?

aiskrim!! sbb murah sikit dari kek.. 20 sen pun dah dapt.. nyam2 sedaap!



6.Bila tarikh lahir si pemberi taggie ini? (kalau kamu ingat kamu memng hebat!)

2 march, 1994 cik fatin..., owner award 28.dic,1994



7.Ain Masarah sapa kah die?

manusia lah!



8.ceritakan sejarah kamu membuat belog.ikut la sampai perenggan pon.

fuhh.. mula-mula main tekan je.. seklai jumpa la blogspot.. sbb tulah msih bru.. bru bulan 8 buat..tunjuk ajar ya!

9.Apabila hari jadi kamu, kamu nak saya (si pemberi taggie ini), beri apa pada kamu?

beri banglo sebijik bole?

10.taggie ini ada sepuluh soalan jadi wajib tag 10 orang!

kak reyana

one

tirah nisa

inani

vanila

ok 5 orang ni je..... x leh lagi 5...




OK BUAT cik fatin >teddy bear... kalau bolah bak bg ni kat awak...








Wednesday, December 29, 2010

My Header Contest!


salam semua.... saya ada jumpa satu 'contest' menarik .. kalau nak join singgah di blog kak Rieyana ..ok.. nak tengok die tak.. taraaa!!



header kak Rieyana

syarat2 die sume ade kat sne... nnti bukak la ye kita support kak rieyana kita ni.
tima ksih dekat kak Rieyana sbb buat contest.. rajinnye.. buat seseorang rasa karyanya di hargai.. hehe...

header saya... serabut ~-_-

takpelah nak cuba-cuba ja.. ok nak isytihar 3 orang yang bertuah di tag oleh cik nisah..>

ytazzi
syera
haziqah



hmm.. selesai sudah mnyertai.. jom kita bersantai dengan girls generation








ingat jangan bawak laser!

salam.. cepatnya dah 29 hariblan! wah. malaysia lawan lagi.. hmm. harap2 tak de pe masalah dah lepas ni..aku harap bila nak masuk stadium tuh ada ''checking2''benda hijau tuh dan diharamkan untuk dibawa masuk... karang tak pasal-pasal gado lagi.. gado dan gado. ta da keje lain agaknye..
tak malu ka? FIFA worldcup.. premier league.. ade gado-gado ta? ta da pun.. tgk arsenal dan MU.. steady jew mcam cik nisah ni dan cik kedaung izzaty.. walaupun cik izzaty tuh MU aku ARSENAL..

ARSENAL

+


MU



IS EQUAL TO":
MALAYSIA!


cuba bukak blog cik izzaty ni.. banyak die cite pasal bola malaysia nh. apa yang berlaku dan bakal berlaku... takut jugak dengar indon kutuk-kutuk di facebook. susah-susah.. bola punya psal sampai mau bunuh-bunuh ka? Safee Ali akan dibunuh? ak tidak sanggup lagi nak cerita pasal kes-kes tu.. jangan lupa bukak blog cik zaty tu.. surat khabar semalm banyak cerita..


harap-harap kebenaran akan dapat ditegkkan.. kalau benda salah takkan tegak punyalah..
tengok sampai hantu pun tak suka dengan diorang.. ish-ish
jom kita doa sama-sama Malaysia boleh menang....


cakap pasal hantu ni.. ak nak tgok cite hantu kampong batu.. eww.. hantu lawa.. boleh jadi orng lagi.. layan dulu.. bye!!!!



apa-apa pun tengok bola malam ni!!salam..


click ni kalau nak bagi coment!



Terapung bersama cik kedaung Izzaty!!

salam..badan sakit2.. tunggu ikan makan umpan tapi ndak ada rzeki sudah...tidak ngape sbb sudah berjumpa ngan kekasih hati... wahai cik kedaung izzaty!! kekasih hati!! hehe.. "seronok dpt full kan masa dngan kau...terapung2 di laut!!
ok... inilah die pintu gerbang untuk ke chalet yg dkatakn terapung itu~

ni challet kami~







itu je gamba2 challet..... harap dpat bayanglh mcam mne challet tu ye....ok lah, skarang kita terjah penghuninya pulak!!layan..




cik kedaung kita di waktu pagi...




cik nisah d waktu malam ^_^





kita diwaktu mlm






kita di waktu siang!


seronok amat pergi sne! yok lah singgah2 kat sana.. bukan orang dngan ikan je ade, kera pon ade, jaga2!!alamatnya ak kurang pasti... almaklumlah mseh baru.. kenapa gamba challet kecik?? emm x pe lah..
.
.
.


hmm.. picnik sedang mengemas kini lamannye dalam ak sbok2 berminat untuk mengedit gamba2 ini... jadi tanpanya bagaimanalah ak endak mngedit.. jadi..... upload je lah!!!
.
.
.



kepada izzaty... tima kasih sebab mengajak adinda mu ini ke sana dan ke mari... nanti thun dpan kita jumpa lagi!! salam... bye


click sini kalau na coment apa2 ok?

Monday, December 20, 2010

universiti islam antarabngsa ??






hmm.. thn dpan ak 17.... spm lg tuh..... emm....CITE2 AK?? org ade tye ak nk jd pe ble beso nnt.... ak jwb lah

ustazah
polis
peguam
pelukis



itulh die.... korg tau x mcm mne boleh ad 4 cita2?? hmmm.... ble ak jwb je soaln diorg, ak jwb cita2 ak yg pertma! ye.. mmg tu lah cita2 ak... tp... x sangka lak... diorg gelak... x.. bukn mksd ak gelkkn kerjaya tuh.. krjaya tu mulia ape! cume bg diorg ak x sesuai..... emmmm x pe.... NEXT


POLIS... my sec choise..^_^ ak x tau npe ak suke krjay nh.. mybe sbb ak suke blasah org ot.... tp!! mseh ade kengkangn!! ya.. itulh die ibuku!! tidak sama skali!! polis bnyk rasuah!! aduss... emmm.. baiklah mak!! NEXT


bgitulh juga alsn yg ak dngr untk mnjadi pguam....

LAST kali.... mlukis jelah ak!!!!

tp.. ak pduli hape korg nk ckp... ape yg ak thu.. ak nk g UIA... x kesah lah... ade lmbng "I"... cukuplh!!! insyallh.. jngn lupa semua ni ALLAH yg tntukn.. walau beriman mne sorg tuh.. blum tentu mati dlm keadaan briman.. nau'zubillah!! Ya Allh kau mtiknlh kmi dlm keadaan yg briman... AMEEN


CLICK ni ye kalau nk cmment.. x nk pn x pa x pkse..

MSEH BRU LAGI ^_^

Mnx maaf kpada spe2 yg prnh bkk blog nh.... blog ni bosan sket.. hehe sye mseh bru lagi... jd followers pun x ramai..... malu lh!!

apa2 pon... walaubgaimanapun... walau x de org nk bce pon..... sya nk ucap timaksih pada spe2 yg prnh bkk blog nh