Wednesday, December 29, 2010

My Header Contest!


salam semua.... saya ada jumpa satu 'contest' menarik .. kalau nak join singgah di blog kak Rieyana ..ok.. nak tengok die tak.. taraaa!!



header kak Rieyana

syarat2 die sume ade kat sne... nnti bukak la ye kita support kak rieyana kita ni.
tima ksih dekat kak Rieyana sbb buat contest.. rajinnye.. buat seseorang rasa karyanya di hargai.. hehe...

header saya... serabut ~-_-

takpelah nak cuba-cuba ja.. ok nak isytihar 3 orang yang bertuah di tag oleh cik nisah..>

ytazzi
syera
haziqah



hmm.. selesai sudah mnyertai.. jom kita bersantai dengan girls generation








ingat jangan bawak laser!

salam.. cepatnya dah 29 hariblan! wah. malaysia lawan lagi.. hmm. harap2 tak de pe masalah dah lepas ni..aku harap bila nak masuk stadium tuh ada ''checking2''benda hijau tuh dan diharamkan untuk dibawa masuk... karang tak pasal-pasal gado lagi.. gado dan gado. ta da keje lain agaknye..
tak malu ka? FIFA worldcup.. premier league.. ade gado-gado ta? ta da pun.. tgk arsenal dan MU.. steady jew mcam cik nisah ni dan cik kedaung izzaty.. walaupun cik izzaty tuh MU aku ARSENAL..

ARSENAL

+


MU



IS EQUAL TO":
MALAYSIA!


cuba bukak blog cik izzaty ni.. banyak die cite pasal bola malaysia nh. apa yang berlaku dan bakal berlaku... takut jugak dengar indon kutuk-kutuk di facebook. susah-susah.. bola punya psal sampai mau bunuh-bunuh ka? Safee Ali akan dibunuh? ak tidak sanggup lagi nak cerita pasal kes-kes tu.. jangan lupa bukak blog cik zaty tu.. surat khabar semalm banyak cerita..


harap-harap kebenaran akan dapat ditegkkan.. kalau benda salah takkan tegak punyalah..
tengok sampai hantu pun tak suka dengan diorang.. ish-ish
jom kita doa sama-sama Malaysia boleh menang....


cakap pasal hantu ni.. ak nak tgok cite hantu kampong batu.. eww.. hantu lawa.. boleh jadi orng lagi.. layan dulu.. bye!!!!



apa-apa pun tengok bola malam ni!!salam..


click ni kalau nak bagi coment!



Terapung bersama cik kedaung Izzaty!!

salam..badan sakit2.. tunggu ikan makan umpan tapi ndak ada rzeki sudah...tidak ngape sbb sudah berjumpa ngan kekasih hati... wahai cik kedaung izzaty!! kekasih hati!! hehe.. "seronok dpt full kan masa dngan kau...terapung2 di laut!!
ok... inilah die pintu gerbang untuk ke chalet yg dkatakn terapung itu~

ni challet kami~







itu je gamba2 challet..... harap dpat bayanglh mcam mne challet tu ye....ok lah, skarang kita terjah penghuninya pulak!!layan..




cik kedaung kita di waktu pagi...




cik nisah d waktu malam ^_^





kita diwaktu mlm






kita di waktu siang!


seronok amat pergi sne! yok lah singgah2 kat sana.. bukan orang dngan ikan je ade, kera pon ade, jaga2!!alamatnya ak kurang pasti... almaklumlah mseh baru.. kenapa gamba challet kecik?? emm x pe lah..
.
.
.


hmm.. picnik sedang mengemas kini lamannye dalam ak sbok2 berminat untuk mengedit gamba2 ini... jadi tanpanya bagaimanalah ak endak mngedit.. jadi..... upload je lah!!!
.
.
.



kepada izzaty... tima kasih sebab mengajak adinda mu ini ke sana dan ke mari... nanti thun dpan kita jumpa lagi!! salam... bye


click sini kalau na coment apa2 ok?