Saturday, April 30, 2011

pelakon hongkong

salam. sebelum aku balik hostel sok, aku nak cite sikit la. emm korang minat ta tengok cite hongkong? ta kesah la drama ke movie ke asalkan die ade pelakon hongkong. syok story diorang.
korang kenal ta LEO KU?




aku pon ta la kenal sangat ngan mamat ni. tapi ada satu cerita ni tajuk die romance in the rain ta salah aku tahun 2007 kot aku darjah satu masa tu. tu lah kali pertama aku tengok cerita hongkong ni. wah best





SINOPSIS: ade sorang gadis miskin ni. ayah die kahwin dua. aku rasa mak die ni isteri pertama kot. ok. nama gadis ni YIPING. ayah die dan keluarga tiri die kaya sangat diorang ta suka gila kat YIPing ngan mak dia.


satu hari ayah die pukul die sampai nak mati kot. die lari lah dari rumah ayah die tiba2 sorang laki ni terlangar die kat tepi jalan dan selamat kan die.


laki tu namanya shuhuan die lah LEO KU. die pon saling mencintai denga YIPING. malangnya RUPing ADIK TIRI yiping TU PON SUKA KAT shuhuan. SO PROBLEM.



hee. seronok la.

salam reader

oh assalamualaikum

lama ta upload dekat laman ni, almaklumlah kite dok dekat hostel. kalau balik pon sibuk study. seronok lah dapat cuti kali panjang sikit sempena hari pekerja esok. seronok sangat hari ni. tadi aku pergi library dengan kawan SMKAK aku. tetibe je kat libraray aku terserempakdengan 2 ahli eleben dwarf .. WAH SERUNUK BANGET SIH!! hei pe kes ni cakap indon. astaghfirullah.
heh aku jumpa insyirah n ira ^_^




INSYIRAH budak gonjeng






ira ( yg pakai baju merah)


*gambar hiasan semata2. aku ciplak kat fb diorang. gambar terkini*

hehe. hajat aku nak jumpa diorang akhirnya termakbul jugak. miss korang.
macam orang kata bila kita dah lama ta jumpa automatik jadi kekok. err sedih da ta macam dulu lagi. tapi ta pe la, apa yang penting kotang jangan lupa kenangan manis kita dulu ye. suka duka yang dulu. ok!!


masing2 sibok nak study untuk spm . jadi aku sebagai kawan yang sayang korang aku akan doakan kejayaan kita semua macam pmr dulu. chaiyok!