Thursday, December 30, 2010

tutor-tutor~tgk link ini

woh.. hari itu hujan lebat.. sejuknye. mase dalam kereta.. sejuk-sejuk ni mesti ngantok dan bosan.. jadi aku snap la gamba<




tangkap sendiri


salam.. ramai yang masih baru di dunia blog ini. begitu juga ak. jadi, ak nak promote link-link yang patut kamo buka dan lihat mcm mane tuan blog itu membina blog diorng..


testing gamba..





cik epal (penyampaian die bagus sangat)



ben ashaari (banyak contest korg leh join)



ytazzi (perkembangan semasa)



intanurulfateha (good widget)



ryna (gosip2)



kak rieyana rynn (maju)



ok... jangan lupa buka belog2 yang disarankan.. buka-buka.. ta rugi.. janji rajin ok
jom layan girl's generation...







wa O_O nak jadi macam diorang!!

1 comment:

  1. aku cikepal je aku baca....yang lain tu leh try baca taun depan...hehehe

    ReplyDelete