Friday, May 30, 2014

blog walking!!! petua ramai follower

arrr malasnya nak blog walking2 bagai.. hahahah macam orang cakap takde usaha tak de hasil.. masa aku fresh lagi dalam blog nih, burok er blog ak tapi kencang je mase tuh orang lalu lalang kat blog aku. tapi sekarang? harap banyak upgrade je tapi tak de orang, hahaha. tu la malas lagi nak walking2 orang lain pon malas ar nak jejak kat tempat aku.

ok pengajarannya kepada blogger2 baru, rajin2 lah berblog walking..


meaning of blogwalking:
blog walking tuh lepak kat blog orang lain pastu tinggalkan jejak korang kat shoutbox dorang seperti " hai im blog walking here,  nice Nye blog awak, I dah walking here nnti turn u pulak" ataupun " I dah follow blog u, u bile lagi?" ataupun kalau dah malas sangat "blog walking :)"..

susah sangat ke?
esok lusa, jangan terkejut kalau followers awak bertambah dan bila bertambah.. jangan lupa walking2 kat blog nih n follow me!





nak comment tekan domo



No comments:

Post a Comment