Thursday, January 27, 2011

cuti suda

salam.. dah lama ta update. selalu sibuk lebih2 g dok hostel.hmm. syukor lah harini ak dah blik dan bercuti untuk seminggu. malangnya bukan setahun. hak2. tapi ta pe. emm.. ak rasa dah 4 minggu ak g sekolah. huuh rasa macam dah 4 bulan. al mklumlah nak spm hmewrk pun nek mcm volcano daa!!


jadi ak nak cite la pengalaman 4 mnggu hayat aku itu.minggu pertama sekolah sudah busy! ohh. guru2.. fuuhh mantap doh! terangkat bulu roma aku dengan kepoweran cikgu2 tuh. what eva ther are ak tetap kene hormat dorang. guruku.
kawan2 pon ok r. kawan2 tahun lepas. tapi ade la 5 6 orang yang tukar kelas lain.

ok now. time decorate class!! -_- ohh ok. disebabkan dak2 kelas aku ni kretif sangat, dorang rancang pelik2 doh tok carta organisasi kami.. nak usha ta?


hmm. inilah die carta tu.
err. aku rasa buruk skit la.cuba tgok waktu kat gamba tu pukul bape? ngantuk tu mse tuh. habis comot.



ok. after dah kolah 2 minggu yang pertama kitorang cuti lak.petang khamis tuh aku blik. rindu sudah sama emak ayah. ade satu part ni mak aku masak stew la pulak. ta pe aku makan jew. makan dengan nasi lak tu. hmm

sedap ta? sedap la.

pastu kitorang g shopping. sporting la mak aku ni. kami jalan satu tesco tu bape kali pusingan tah sebab nak cari air susu kotak aku nk bawak blik hostel.

then kami beli macam2 barang dapur. mak ak rancang nak wat spageti malam ni. emm aku beli la pasta dan prego.. sungguh, petang tu jugak mak aku masak. tapi simple je.


^_^ sedapnya.





oh ok. tulah antara citer yang aku ada. cuti ni aku harap keje sekolah aku boleh siap dengan cepat. ta mo tangguh2.oke. cau salam. ^_^ eipp.., dngar la ni lu cuci mata kamoo cuci hati kamoo sama.. im PROUD to be a muslim! kalau boleh ikut sekali..






subhanallah...

1 comment:

  1. weh.....tringat spageti msk rmai2 kt umah ang~~~ muahahhahaha........... carta 0rg klas aku da aeroplane ngn awan.....cun 0wh~~~

    ReplyDelete